View Single Post
Staro 24.10.2009., 08:26   #181
e-one
Civic (ab)user
Moj komp

e-one's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Ma ti udarci iz prve idu kao od šale (mislim na izvođenje, o zabijanju golova sad puno ovisi o skillu i igrača na terenu i onog za joypadom......tko god misli da mu tzv. response time smeta u pucanju pri primitku lopte i dodavanju u krivu je. U pesu puno ovisi o tome u kojem je igrač položaju u odnosu na loptu kad ju prima. Ako trčite brzim trčanjem na loptu i pustite brzo trčanje taman kad primite loptu nećete moći izvest udarac dok igrač još u sljedećih metar/dva ne iskontrolira loptu što je u većini situacija prekasno jer je protivnički obrambeni već na vama. Ako pri primitku lopte u isti tren ne pustite tipku za shoot opet ništa od udarca (najčešća greška) jer sad igrač treba napravit bar korak-dva da bi iskontrolirao loptu i uputio udarac. Od promjena u gameplayu najviše mi se sviđa kaj nema više prolaženja igračima kroz druge igrače tj. driblinga samo naglom promjenom smjera. Udarci su još mrvicu teži za izvest dok su mi dodavanja rješena perfektno. Btw kaj se tiče ovih primjedbi da se napadači ne otvaraju prema napred. To se događa kad veznim ili bekom trčite ko sivonja brzim trčanjem prema napred. Napadači i krila će se otvarati i trčati prema napred ali samo dok ne pređete centar ili uđete malo malo dublje u protivničku polovicu. Kasnije uspore ili stanu ili odu u širinu. Probajte tu i tamo odigrat dupli pas kad prođete centar pa će se i napadači otvarat

btw kaj nitko nije igrao 09 s type 5 nabacivanjima? Meni to full fali u 10ki, a ne vidim nigdje više opciju za manualno nabacivanje.
e-one je offline   Reply With Quote