LINK
EDIT 2:
Kurac  Nije stabilno. U windowsima radi ok, superPi vrti i 32M ako treba, surfat po internetu moš 5 sati, al čim se pokrene nešto složenije (Prime, 3DMark, OCCT) i optereti obe jezgre maksimalno, BSOD. Dizanje voltaže ne pomaže, isto se ponaša i na 1,5 i na 1,55, a 1,6 V mi nije tilo bootat  Al ne odustajen od 4 GHz, isprobat ću još par opcija i kombinacija prije nego šta zaključim da procesor stvarno ne može radit toliko na ovom x64 sistemu. -->
Evo napokon uhvatio malo vremena za pošteno poigrat se s ovim svojim 550BE pa evo rezultata:

za sada naravno, idemo dalje
S tim da iman nekakav osjećaj da on to može odradit i s manjim naponom, al za sada nek stoji ovolko, da znam da mi napon nije zid 
Temp je uredna 35/44°C idlu/load (Prime x2) pa se ne brinem.
Chipset nije uredan 59/68°C idle/load, nabijem DFI na kurac, zadnje 3 ploče koje sam ima od njih mi prave pizdarije sa chipsetom  Mislim 68 je donekle i ok, neće mu ništa bit, al nije to to, pogotovo kad malo zatopli i kad mi se temp u sobi digne 10°C. Morat ću nakeljit nekakav ventilator il nešto, razmišljam o tome duže...vidit ću još, za sada pustim ovo cijelu noć da odvrti, treba mi 100% stabilnosti, ne pristajem na kompromise
EDIT:
Evo, reda radi 
SuperPI - 17.343 ---> LINK
EDIT 2:
Kurac  Nije stabilno. U windowsima radi ok, superPi vrti i 32M ako treba, surfat po internetu moš 5 sati, al čim se pokrene nešto složenije (Prime, 3DMark, OCCT) i optereti obe jezgre maksimalno, BSOD. Dizanje voltaže ne pomaže, isto se ponaša i na 1,5 i na 1,55, a 1,6 V mi nije tilo bootat  Al ne odustajen od 4 GHz, isprobat ću još par opcija i kombinacija prije nego šta zaključim da procesor stvarno ne može radit toliko na ovom x64 sistemu.
Zadnje izmijenjeno od: Mr.Ex.President. 24.10.2009. u 00:57.
|