View Single Post
Staro 23.10.2009., 16:34   #2
Tomtam
Magnum P.I.
Moj komp

Tomtam's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
DELL.

Jako mi se sviđa taj DELL a stvarno nije skup. Studio mi se čini robusniji od Inspiron serije, a evo jučer stavio Win7 na jednog inspirona i jako lijepo sve radi i tečno. Inspiron je super, ali mi se čini kućište malo manje robusno, ostalo je sve za 10tku.

Htio bih ti svratiti pažnju na njega jer košta 49xxkn, što je prosječna cijena, ali on ima 3 god. garancije što se kod drugih prijenosnika dodatno naplaćuje oko 700kn, manje ili više, ovisno o proizvođaču.

Ne znam za superbit, moraš provjeriti, ali ima ga i u m-computers. Ispitaj sve pogotovo za tu garanciju, jel preko njih ostvariva sve 3 godine, ako jest, ne vidim razlog da ne kupiš kod njih...

Lenova G550 imaš par različitih modela. Onaj koji sam ja kupio ima HDMI i NVidia grafički podsustav. Taj je bio G550A.

ASUS je super, 17'' je, to je više prednost nego mana, ovisi koliko ga nosiš, nije puno teži... ni pola kile..., imaš i malo jeftinijeg takvog, (sa slabijim procesorom)

Aceri prvi... pa bzvz je da nema HDMI, ne?

Acer drugi... Jako jeftin, odmah se pri kupnji upikne još 2giga rama, još jedan 3.5'' disk i ladica za njega i onda se dođe do cijene ostalih... Čini se jako isplativo! Sad kvarovi.... a tko će ga znat... Čini se da s acerima stvarno postoje neki problemi... ja sam imao 2-3 problema sa različitim acerima, od toga jedan teže hardverske naravi (monitor), ali, mora se priznati, svi su imali lijepi prikaz slike sa živim bojama...

Zadnje izmijenjeno od: Tomtam. 23.10.2009. u 16:48.
Tomtam je offline   Reply With Quote