Update:
Dakle, cura odfurala jučer memoriju na servis i zamolila ih da čim prije testiraju, danas su me zvali da je memorija crkla.
Nude mi nekakvu g-skill memoriju isto 2x1gb, ali mislim da to nije ni u pola toga što je ballistix bio, na pitanje mogu li dobit kompenzaciju za nešto drugo, frajer mi kaže da mogu i da imam nekih 155kn protuvrijednosti po jednom keksu, znači da dobivam svega 310kn povrata love a memorija koštala 500!!!
Kako to, dali oni imaju pravo meni toliko umanjiti vrijednost?
Roba je bila pod garancijom još 3 godine, znači nije čak bilo ni nešto tipa da je garancija pri kraju, a dobivam svega 60% njene vrijednosti??
Šta da radim, mogu li ikako dobit sve novce natrag, da im prijetim potrošačkom službom, da ih molim, ili da jednostavno budem sretan što dobivam i toliko??
Pričao sam sa nekim ljudima i oni mi kažu da je to normalno, ko fol nekakva amortizacija i te šeme, a meni nije jasno, kakva amortizacija, ako sam ja platio nešto 500kn i to nešto se pokvarilo, nebih li ja trebao dobiti ili isti takav prozzvod natrag ili biti u mogućnosti zamjeniti ga za proizvod iste vrijednosti??