View Single Post
Staro 23.10.2009., 10:27   #158
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor timmy Pregled postova
Meni se ovaj PES baš ne sviđa. Nisam znao da ću to morati reći. Inače ga igram kad se skupi ekipa, kad se pije ili tako nešto. Ovo se više jednostavno ne može tako igrati, jer moraš biti polu pro da to igraš ili igrati svaki dan da znaš sve fore.

1. Imate loptu s Messijem, C. Ronaldom ili nešto sl., jednostavno ne možete predriblati igrača. Iako na pravoj utakmici kad Messi ili C. Ronaldo dobiju loptu driblaju više nego u igri.

2. Savršenost kretanja lopte pri običnom dodavanju ili šutu. Kad dodajete u for u 70% slučaja ne napravi što sam htio. A obično dodavanje uvijek savršeno i super brzo. Šut - katastrofa. Ako ste u malo boljoj poziciji u šesnestercu uvijek pogodi same rašlje ili stativa-gol.

3. Reaction time. Isuse bože. Ovo je najveća katastrofa. Pa ja imam bolji reaction time i pravom nogometu nego ovi igrači. Protivnik mu na 10-ak metara i on ne stigne dodat. Kretenski.

4. Igranje obrane. Prelagano. Obrambeni igrači kao da su na drogama. Cijelu utakmicu lete na napadače.

5. Šut iz vana i golmanove reakcije na isti. Opet katastrofa, šut iz vana nikako uspjet napravit, one koje pogodim budu neke volejčine i sl. Nema normalnog šuta. Golman na šut iz vana se pogubi sav, par puta mi se dogodilo da kasni s reakcijom i lopta se samo odbije od njega u gol.

6. Ocjene igrača. Messi 84, Rio Ferdinand 93. LOL

1. nekuzim onog tko pocinje igru sa barcelonom, realom i slicnim klubovima....

2. i ja da sam u poziciji za šut sa 16m i ja bi gađao same rašlje ili uz stativu

3. Pa igrac prvo mora imat loptu u nogama, naravno da ako prije dodavanja stisnes sprint, igrac ce si dat for od par metara da se moze zaletit, ako mu ti stisnes X naravno da ju on mora stic prije neg sto ju pukne , a naravno to ovidi i o igracu..kakvu tehniku ima i tako to

4. pa jel nije da ti upravljas igracima?

5. mocni Kahn također nije mogao nista protiv udarca iz daljine..skoro se i ozljedio