View Single Post
Staro 23.10.2009., 10:04   #157
manki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2008
igra je jednostavno mrak

'response time' je neshto shto je jako kvalitetno uvedeno i samo najagilniji igrachi mogu jako brzo raditi promjene smjerova...
ovaj nastavak se vraca u simulaciju nogometa, a ne kao 2009 da je jednim igrachem moguce proci sa centra samo brzim promjenama smjerova (realno? gimme a break)

treba sada igrati NOGOMET na PESu, a ne samo igrati PES, znachi treba se dodavati i raditi akcije, a ne juriti izmedju igracha a da obrambeni ne mogu iz putanje izbaciti Messija ili Ronalda (svaka njima chast, ali kontakt Ria ili Terrya bi ih izbacio iz putanje u RL)....shto je vishe nego ochito da je promijenjeno na bolje u ovom nastavku...

krenuo sam igrati sa slabijima (Blackburn, Sunderland, Dinamo...) protiv velikana i u 11 utakmica sam primio samo 2 gola (Top Player) shto je ochit znak da je obrana poboljshana i mozhe se kvalitetno igrati a da neka balavurdija (bez uvrede nekima) ne projuri po cijelom terenu i zabije gol-dva a da cijelu utakmicu nije odigrao niti jednu smislenu akciju...

faulovi su i dalje slabo odradjeni....sve se bojim frendova koji vole kositi jer ce i dalje uzhivati u ovome....

ocjena 9,1/10
King is back...
manki je offline   Reply With Quote