View Single Post
Staro 22.10.2009., 22:01   #28
Computer_Modder
Premium
Moj komp

Computer_Modder's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
A cuj, si ikad probao nabaviti UV reaktivne ventove? I to da budu svi iste boje ?

Namjerno sam stavio sliku monitora (na 50%) i kompa. Vidi se sto vise svijetli, komp ne svijetli jako. Neonke su UV, a ventilatori uopce ne svijetle nego tinjaju lijepo.
Eh sad, mogu staviti aluminijski Revoltec na bok umjesto ovog rozenog, a njega u napajanje.

Ne volim bas sve monotono a ni sareno.
Pod monotono mislim na to da ne volim da komp svijetli i iznutra plavo i ventovi da su plavi. Bar da ima neke razlike, kontrast neki. Ovdje je super rijeseno s narancastim ventom, plavi pase na CPU hlanjak, vrhove na maticnoj (kondici, RAM...) pofarbam UV reaktivnom plavom tako da i maticna malo svjetluca...

Kad pogledam ovu sliku: http://www.pohrani.com/?y/Hn/3HpFkqUl/dsc02294.jpg uopce mi se ne cini nista sareno ili da jako svijetli.

Eh sad... Bas sam lemio i rezao i potrosio cijelu izolirku na ovaj rozeni vent, a sad da ga skidam i stavljam revoltec... Nema problema, napravim ja to, ali mi je nekako lijepse vidjeti rozeni, nekako mi pase taj kontrast malo.
Computer_Modder je offline   Reply With Quote