View Single Post
Staro 22.10.2009., 21:28   #578
bluefluid
Premium
Moj komp

bluefluid's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Jasno mi je tko je Fourzerotwo i sta on predstavlja, al nadam se da je i njemu jasno sta prica. No dobro, brdo love je u igri i ne mosh gristi ruku koja te hrani, no ovako laicki i cod fanovski sa strane gledano lik je budala. 'Well, i mean, yeah...we're gonna...ugh...mmm' - sirovina.

Previse je para ulozeno u ovaj projekt i naravno da oni ocekuju da ce to proci, ali bas zato sam rekao da, ako budu jebacki osjetili na zaradi, nikome drugome nece pasti na pamet da se ovako poigrava i mijenja 'pravila igre' kako im se sprdne. Moze to njima i proci, i zaradit ce oni na toj igri, ipak je to COD, ali kad drugi developeri vide situaciju koju su ovi stvorili - pa ne bih bas rekao da ce ici njihovim stopama.
Pogotovo jer ove peticije koje se pojavljuju nisu orijentirane samo na cod serijal, vidis da su bojkoti krenuli za kompletno sve sto Activision izda. A to nije mala stvar. Mozda oni imaju neku racunicu koje mi nismo svjesni, tj siguran sam da imaju i da ce svejedno dobro proci na trzistu, ali mislim da se nije bas dobro ovako zajebavati sa ljudima od kojih uzimaju pare.
I jos su toliko drski da traze 60$! Hellou, pa 'popravljeni exe', ajmo ga tako nazvat, ce izaci i prije igre jbte! Pa necu ti dat 60$ samo da bi bio ovisan o tebi i dopustio ti da me mlatis po džepu i nakon kupovine igre!

Citiraj:
Autor Michel Pregled postova
Takav novi sustav je dvosjekli mač, ako uspiju dovesti vodu na svoj mlin
itekako će profitirat , ali ako im ne uspije za novi cod piši propalo.
Moje osobno mišljenje da mnogi ljudi koji če kupovati cod 6 neće ni biti svjesni da nepostoji dedicated server jer nevise po forumima nego kupe igru i igraju i onda kad skontaju da su prevareni iskoriste policu vraćanja proizvoda :P
Ovi koji znaju otkazuju preorder samo tako.
Tocno to, pa nije bas da su se potrgali da razglase na sva moguca zvona da nema dedicated servera...
bluefluid je offline   Reply With Quote