Citiraj:
Originally posted by Denis@Links
Pročitaj temeljito pa onda konstatiraj. Da se želi prodati što jače napajanje ne bi postojao opis koji ističe toleranciju od 20% plus slučaj u kojem dolazi do takve potrošnje (više teorija nego praksa).
|
ovako... ja ne želim nikog uvrijediti, i sam kupujem u linksu... činjenica je da ste sa potrošnjama pojedinih komponenti u w-calculatoru dobrano (fest više od 20%) pretjerali, a sad jel ste igrali na sigurno ili nešt treće ne znam... prije kojih mjesec dana pojavio se članak na x-bit labsu u kojem je u praksi (idle&burn) mjerena realna potrošnja većine grafičkih kartica prisutnih na tržištu i kao što možete sami primjetiti prave potrošnje nisu ni blizu onih u vašem w-calcu... zasigurno postoje na netu slični članci za ostale komponente... mislim da bi bilo korektno i fer prema manje informiranim kupcima u skladu s takvim člancim stavit potrošnje u w-calc jer je on ipak za njih budući da ovdje više/manje svi znaju da je recimo jedan fortron 350 više nego dovoljan za miran život... eto toliko od mene
pozdrav