View Single Post
Staro 22.10.2009., 17:26   #147
kArLo
Premium
Moj komp

kArLo's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Evo da i ja napišem koju riječ.
Odigrao sam i Fifu 10 i PES 2010.

Grafika na Fifi u odnosu na PES je tragična, ne znam što bi dečkima iz EA da su je tako lošom napravili dok za PES-ova svaka pohvala, grafika je fantastična.

Inače veliki sam pobornik PES-a, prestao sam sa igranjem Fife još od prvog PES-a kojeg sam igrao još na PS1.
Pošto je Fifa ove godine prva izašla, onako iz dosade sam je odlučio instalirati i probati dok mi ne dođe PES, i ostao sam totalno oduševljen Fifom (osim tragične grafike).

U PES-u me doslovce ubija onaj response time, dok se igrač sjeti napraviti što sam mu naredio tipkom, ode sve kvragu. Doslovce svaka reakcija kasni.
Od dodavanja, udarca, do kretanja igrača.
Pa recimo kada se lopta odbije nakon udarca iz kornera igraču izvan 16, nemoguća misija je da ju igrač otpuca od prve kako spada i na vrijeme (opet response tima), ma koliko god mu putanja leta lopte odgovarala i on imao prostora da otpuca....
Pa kad lopta ide u aut i igrač ju treba stići i zaustaviti (i uklizati možda) prije nego izađe a ono kreten još ode sa njom van...itd itd.
Ima još toga što je totalno loše napravljeno i što me odbija od daljnjeg igranja PES-a, a npr kod Fife je napravljeno kako spada.
Da ne govorim o modovima u igri, ligama, custom kreiranju kupova i liga koji su kod Fife miljama iznad PES-a.

Uglavnom, nažalost, nakon dugo godina igranja PES-a moram reći da je ovogodišnja Fifa postala začudo pravo osvježenje.
No dat ću još malo vremena PES-u, možda izađe kakav patch uskoro koji bi možda riješio taj response time koji me najviše živcira.
System: Asus X99 Deluxe / Intel i7 5820k + Noctua NH-D14 / 32GB DDR4 Corsair Dominator Platinum 3000Mhz (4x8Gb) / Asus DUAL-GTX1060-O3G / A-DATA XPG SX8200 Pro M.2 SSD 1TB / Sound Blaster Z / Fractal Design Core 3000 / Corsair HX1200
Storage (total of 54TB): 6 x Seagate IronWolf 8TB / WD My Passport Ultra 4TB (2,5") + WD Nomad case / WD Scorpion Blue 1TB (2,5") + Orico case
Video/audio/input/misc:
HP Z32 (32" 4K) / Logitech G933 Artemis Spectrum / Samsung Harman/Kardon Q70 soundbar / Sony XD100 / Corsair K95 / Logitech G9X / Logitech VX Revolution / Canon scanner LIDE 70 / HP LaserJet P1102
Mobile: Lenovo ThinkPad X1 tablet (Intel Core m7 / 8GB DDR3 / 256GB SSD)

Zadnje izmijenjeno od: kArLo. 22.10.2009. u 17:41.
kArLo je offline   Reply With Quote