Posto je ona tema zatvorena a vidim da su izgovorene neke neistine koje bih ja pojasnio.
Citiraj:
Autor horza
I vidim tu neke komentare tipa "kolko košta server"? Codiac - probao si sam, pa si failo i svi ste ponovo ovdje. Prestani kenjat.
|
Ja sam ljepo pitao koliko kosta server pa dobijem ovakav odgovor, uglavnom ne ja nisam failo dapace moj forum nije imao nijedan database error. pcexodus sam otvorio iz razloga da kad je PCE down da ljudi mogu piskarati nesto, eto u zadnjih neznam koliko pce nije imao problema i to je to nikakvih skrivenih namjera ja nisam imao jer moje preference za poslom leze u drugim stvarima.
Sto se tice toga da ja serem i provociram oko servera ja cu ti sad reci da ja IMAM DEDICATED SERVER (na kojem se vrti 8 sajtova od mene i frendova) sa tocno onim specifikacijama, nisam naveo jedino da imam 15 Terabajta prometa ukljuceno i ne nevrti se sto sajtova vec 8 slovima OSAM.
server je skup al nebitno ja sam svoje ponudio tako da Horza provjeri nesto prije nego ispalis pa ispadnes... neupucen.
Eto toliko od mene
Ispricavam se svima dusebriznicima koje je ovaj post pogodio jer mi to nije bila namjera.
Btw necu biti u mogucnosti odgovarati jer cu biti na sluzbenom putu tako da sve primjede i odgovore saljete na codiacc g mail.
fala