pogledao sve 3 sezone galactice na tv-u jedino 2-3 epizode ili sam igrao comp i gledao ili sam propustio jer su bile dosadne da boli glava (ono na kobolu mislim i na novoj caprici).
Tko obožava BSG preporučam mu da pogleda trailer i četrdesetak slika vezanih uz BSG igru/mod temeljen na cryengine 2. Mogu reći da će biti super samo da naprave. A BSG fleetcommander (mod za HW2) je isto super.
Da se vratim na temu. Pogledao sam capricu kak spada sa titlovima, mislio sam da će biti kao neka uberdosadna meksička sapunica, ali sam se grdno prevario. Ta prva epizoda nije uopće loša iako nema battlestarova, basestarova, eksplozija (samo jedna) itd.
Znači događa se 58 god prije uništenja kolonija, radnja se odvija oko dvaju obitelji. Radi se o stvaranju prvog cylon-a, a u biti on je i napravljen u prvoj epizodi, tu ima i terorista koji vjeruju u jednog Boga te jedan dio radnje se događa u virtualnom svijetu nešto slično holodeku,ali neulazi se u holodek nego se stavljaju neke naočale na oči pa si on line.
Možete vidjet i malog adamu,samo tu se nepreziva adama nego adams to im je ćale promijenio prezime.
Bit će zanimljivo, a nebi bilo ni loše da vidimo izgradnju

battlestarova.