View Single Post
Staro 22.10.2009., 10:02   #98
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor doublev Pregled postova
Pa recimo zaj... ćete mene. A nisam ja jedini koji radi u firmi koja ima McAfee appliance na izlazu ili na ISA-i blokirani doubleckick ili slične providere reklama.
Osobno mi reklame uopće ne smetaju. Ignoriram ih dok kod nisu intruzivne u smislu da mi izlete nasred prozora pa da moram stiskati x (koji je obično jedva vidljiv) da vidim sadržaj.
A isto tako nemam ništa protiv plaćanja za skin bez reklama, dapače. Ali mislim da nećete puno zaraditi na tome.. Dali ste napravili nekakvu analizu? Imate li primjer kako funkcionira taj schema na drugim forumima (ideja i nije baš revolucionarna ). Mislim da bi donacije bilo puno bolje rješenje. Onaj koji donira ima beneficiju čitanja foruma bez reklama i još neke beneficije... To bi više motiviralo ljude da uskoče sa nešto novaca...
opet me ne pratiš. već sam odgovorio na ovo "zaj... ćete mene". kao i oko bilo kojeg drugog sadržaja kojeg ti firewall blokira - traži svog admina da ga whitelista. to se tako radi, i tako je predviđeno da se to radi. nisam to sad izmislio... to je standardna procedura.

a donacije ili plaćanje - pa zato i provodimo ovu anketu. zanima nas kolko bi ljudi bili voljni platiti. tak svejedno dali to nazivaš donacijom ili plaćanjem. samo postoji mali zaj... - pošto se ne kužim u financije, ne znam dali je moguće donirati nešto firmi. nadalje, znam da ako netko donira 5kn, time nam radi više štete nego koristi - za svaku je stvar potrebno izdati račun, pa provizija od banke, pa netko to mora i pokliketat za par tisuća uplata. ono... možemo mi to zvati kako želimo, al to ne mijenja stvari.

Horza (death dwarf)
birthsign: rebel

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills
open-source, discussion, self-hypnosis, poetry, schtulichism

greater powers
final waves (alcohol hypnosis +30, self)
bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night)
misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius)
summon unknown female (demoralise +75 on target)

artifacts of choice
tv remote (hibernate +20 on self)
lounge chair (fortify sleeping +60 on self)
linux (destabilise system +45 on target)

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
horza je offline