View Single Post
Staro 22.10.2009., 03:11   #85
antrax
Premium
Moj komp

antrax's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
evo i ja glasao, ne koristim addblock osim povremeno, laptop kad koristim dok sam negdje van svog stana jer se nerjetko nadem sa vrlo sporom vezom (nerjetko i modem, na kojem se btw forum vuce ko crknuta macka u najboljem slucaju ako se spaja preko carneta).

da li bi placao skin bez rekama!? nikad, prije bi prestao koristit forum jer sve korisno se da naci i na besplatnim forumima, no ovo je zabavno pa visim tu

da li bi donirao novce za pomoc forumu? svakako, 100kn godisnje ili nesto tog tipa nebi bilo tesko smislit negdje.

ja bi postavio pitanje da li zavrijeduje netko zaista zaradivat na ovome? naravno, ali obzirom na pad kvalitete vec duze vrijeme, trebalo bi napravit vjerojatno neke izmjene kako bi to bilo potpuno opravdano, kako na osnovnoj stranici, tako i ovdje na forumu. timmy je fino postavio onih par pitanja, neka imaju vise neka manje smisla, al su pocetak koji bi bilo dobro razmotrit. (sad vidim i odgovore, heh, neke stvari bi valjalo unaprijedit, za neke ima smisla sto govorite. ajde da vidimo sve kako ce se ponasat u neko dogledno vrijeme jos pa lako onda probat dio po dio poboljsavat. Ne bi takoder bilo na odmet malo vise komunikacije ove vrste s korisnicima, da se vidi sto se zeli/treba potencijalno)

eto, bez zamjerke ikome.

Msi x79a GD65
Intel i7 3930k @ 4.7 1.4V
4x 4GB Kingston 1866 9-11-9
Gigabyte gtx 460 1gb
Samsung 830 128GB
640GB WD AAKS
WD green 1.5TB
LG drzac za kavu
Seasonic S12 500W
Coolermaster Stacker 831
HP LP2065 / LG IPS231P