View Single Post
Staro 22.10.2009., 00:50   #555
senior_citizen
Registered User

Datum registracije: Oct 2009
Pozdravljam sve forumaše !
Pročitao sam sve stranice ovog posta i budući da nisam našao ono što sam tražio postaviti ću pitanje i zamoliti vas koji imate iskustva ili znate odgovor da mi isti napišete. Dakle, prije nekoliko dana sam kupio telefon Nokia 5800 XpressMusic jer sam surfajući internetom u potrazi za nekim dobrim telefonom slučajno naišao baš na ovaj model. Pogledao sam tehničke podatke i nekoliko filmića na Youtube-u i moram priznati da mi se sve to svidjelo, a posebno zbog mogućnosti da se SMS-poruke tipkaju preko virtualne qwerty tipkovnice. Upravo o toj tipkovnici i pisanju SMS poruka bih i želio postaviti pitanje. Budući da je na telefonu koji sam kupio izvorna tema, kad želim pisati SMS sa punom qwerty tipkovnicom, podloga na kojoj se prikazuju napisana slova je svijetloplave boje, a sama slova na toj podlozi su bijela što je prilično teško čitati (barem meni). Raspitivao sam se ima li načina da se to promijeni, da se pojača kontrast, da se povećaju slova ili da se promijeni boja slova ili boja podloge - i svi odgovori su upućivali na promjenu teme na aparatu. Tražio sam po internetu i našao tisuće tema što je nemoguće za pregledati. Zbog toga bih zamolio nekoga tko je eventualno imao sličan problem i riješio ga da mi preporuči neku određenu temu kojom bih riješio svoj problem. Dakle, ukratko, traži se naziv teme koja ima bolju vidljivost slova na podlozi kad se piše SMS poruka sa punom qwerty tipkovnicom.
Najljepša hvala!
senior_citizen je offline   Reply With Quote