View Single Post
Staro 22.10.2009., 00:27   #2395
timmy
Premium

timmy's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
@horza
1. u proteklih par dana mozda 2-3 puta, ne sjecam se tocno kada ali prije tri dana je sigurno bio. Pitao sam i za ove ostale stvari ne samo za database errore.

2. ok, mozda je sad najnovija verzija vb-a, prije dugo nije bila, mozda sam ja pogrijesio. znam da je dugo bila stara verzija iako je puno novija bila vec dugo vani

3. sta ja znam, npr. top posters, member of the month i sl. vb ima milijun zanimljivih stvari, mozda bi rad na forumu bio zanimljivij uz koju od njih( ne milijun nego 2-3-4), to je moj prijedlog, ne moraju se ostali slagati, ako ima sta pametno implementiramo to.

4. to što su ljudi neozbiljni konji je njihov problem, a moderatori su tu da im odrezu kaznu. ok, mislio sam da bi donacija bila dobra ideja za bolji server, ljude koji to rade i sl. ako ne ide ok.

5. ok, samo ne znam kojem je to dijelu ljudi bolje da ima xyzkn na desetu tema s prodanim stvarima na trznici i teme koje nije nitko otvorio cca 5 godina

6. ok, ali mislim da ljudi dolaze ovdje vise zbog trznice nego zbog samog foruma, pa bi time htio potaknuti veće koristenje foruma i ostalih tema, a ne da likovi s 0 postova prodaju, a nikad ni ne procitaju ostatak foruma

7. naravno da nije trznica i hvala bogu na tome, ali cini mi se da sve vise postaje, nazalost. nadam se da sam ovdje u krivu. nisam znao za thx button, fala za info

8. nisam te povlacio za jezik jer nisam imao pojma o bilo kakvom seljenju, ako je tako super, valjda nece biti vise errora i štekanja. za codiaca ne znam, čovjek se ponudio, mislio sam da je to nešto dobro, valjda ima nesto bolje nego sad ovo
timmy je offline   Reply With Quote