View Single Post
Staro 21.10.2009., 23:07   #78
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor Truli Neuron Pregled postova
Nelogično mi je što si naveo da "tko ne plati - sve ostaje kako je sad." a par postova niže kažeš:
Očito se igrate sa mišlju o promijeni, ne ostaju stvari kako je sad nego svjesno razmišljate o uvođenju restrikcija. Vaše pravo, no ne ostaje baš sve isto.
kako ne ostaje? samo pitam o uvođenju MOGUĆNOSTI, a ne obaveze da netko plati i ne gleda reklame. tko ne bi platio - sve bi mu bilo kao sad. šta je tu restriktivno?
Citiraj:
Autor mymoon Pregled postova
vrlo vjerovatno bi bilo zanimljivo. samo, kako onemogućiti adblock korištenje userima koji ne žele plaćati takvu mogućnost?
napravio sam neke testove i jako dobro se to može izvesti
Citiraj:
Autor mymoon Pregled postova
ja bih, ovisno o cifri, volio platiti skin (kao oblik donacije recimo), ali bi i dalje koristio ffox. ono, da ne bude omogućeno korištenje foruma samo ie userima... sada koristim ff i adblock, btw.
ma ne, takva blokiranja ne dolaze u obzir. baš specifično rješenje, i jako lijepo (u smislu, onaj tko namjerno ne blokira reklame ne bi ni skužio da je nešto drugačije.
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Horzaj, btw kako to funkcionira, mislim na nemogućnost blokanja reklama? Isto tako zar vama nije isto, da svi blokaju reklame a vi ih vrtite? Mislim dobivate pare od reklama a mi ih ne gledamo (ili je to ono šema koliko klikova toliko para?)?
kak funkcionira? pa tak. radi. i utječe samo na ljude koji namjerno blokiraju reklame. ne radi nikakva ograničenja nikakve druge vrste. ne, nije nam svejedno. nije da sad firma dođe "mi bi kod vas kupili banner, ajd nam prodajte". zakupljuje se ovisno o broju posjeta, pregleda, klikova, targeta, itd. zato npr. site-ovi koji nemaju dobru posjećenost ne mogu prodati banner.

Horza (death dwarf)
birthsign: rebel

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills
open-source, discussion, self-hypnosis, poetry, schtulichism

greater powers
final waves (alcohol hypnosis +30, self)
bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night)
misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius)
summon unknown female (demoralise +75 on target)

artifacts of choice
tv remote (hibernate +20 on self)
lounge chair (fortify sleeping +60 on self)
linux (destabilise system +45 on target)

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
horza je offline