View Single Post
Staro 21.10.2009., 22:53   #2393
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor timmy Pregled postova
Evo par pitanja i prijedloga kad ste svi tu:
(ne smijem na onu temu jer vidim da se horza ljuti zbog OT stvari)

1. Zašto forum ima stalno database errore i često postanje traje po minutu ili se ne može pristupiti forumu...?
kad je bio database error? naime, u logu ne vidim ništa.
Citiraj:
2. Zašto se ne upgradea verzija vBulletina?
pitanje ne bi trebalo biti "zašto se NE upgrade-a", nego "zašto bi se upgrade-ala". i na koju bi se uopće upgrade-ala?
Citiraj:
3. Zašto nema nekih dodatnih opcija, plugina i add-ona koje vB dozvoljava? Forum je velik, dajte mašti na volju, sigurno bi bilo nešto što se većini sviđa, a moglo bi biti i korisno.
opet pitam zašto? šta fali? mislim... koja funkcionalnost? stvari se ne rade "mašti na volju", nego kada su potrebne.
Citiraj:
4. Zašto nema uređenog user rankinga i nekih posebnih rankinga, npr: za ljude koji bi platili donaciju?
rankinga je bilo, pa je propalo jer su ljudi neozbiljni konji. tu primarno mislim na fleksa i njegove drugare. kakvu donaciju? trenutno ne namjeravamo raditi nikakve donacije, pa ne pripremamo ni dodatne funkcionalnosti za to. ako nešto bude, malo ćemo više o tome razmisliti i napraviti što mislimo da je potrebno
Citiraj:
5. Zašto nema brisanja prastarih tema i prodanih stvari na tržnici, ili prebacivanje u graveyard ili prodano.
jesi pročitao sticky na tržnici? mislim da je u njemu pisalo na koji način tržnica funkcionira. to što neki forumi rade to drugačije, ne znači da je bolje. a čak i ako je dijelu ljudi bolje, ne znači da je većini bolje.
Citiraj:
6. Mislim da bi bilo dobro da tržnica ne bude vidljiva svima, s puno strožim pravilima.
u trenutku kada neki sadržaj PC Eksperta bude blokiran nekom dijelu ljudi, PCE će tražit novog admina da mu manje-više volonterski održava servere. a vjerujem da bi se još osoblja složilo s ovim.
Citiraj:
7. Uvođenje i-tradera, thanks buttona i sl...
po mislijunti put: PCE Forum nije tržnica, i tržnica nije glavni dio PCE foruma. lijepo je što postoji tržnica i što se lijepo uklopila u forum, ali ono... imamo malo bolje ideje o načinu na koji bi bilo dobro implementirati tržnicu kada za to bude vremena/para. thanks button je bio, propao.
Citiraj:
8. Preseljenje na neki normalnij server, evo tamo na drugoj Codiac nudi dobar server za 200-kn i da se neka osoba koja se razumije brine za to, a ne da svako malo iskaču errori.

Evo ne pada mi ništa više na pamet, ali sigurno ima toga još, kad bi se porješavale ovakve stvari mislim da bi bilo dosta ljudi spremno platiti donaciju.
Već tjedan dana radimo na preseljenju PCE-a na druge servere. Više od ovoga ne želim reći; trebalo je biti iznenađenje, al kad već vučeš za jezik...
Codiac priča gluposti. Poprilično sam u hosting biznisu i svatko tko išta zna o tome, zna da Codiac kenja jer je ili rekao cijenu shared hostinga i dao specifikacije mašine koju dijele desetci ako ne i stotine korisnika. Ali sigurno ne govori o dedicated serveru, nego provocira.

Horza (death dwarf)
birthsign: rebel

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills
open-source, discussion, self-hypnosis, poetry, schtulichism

greater powers
final waves (alcohol hypnosis +30, self)
bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night)
misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius)
summon unknown female (demoralise +75 on target)

artifacts of choice
tv remote (hibernate +20 on self)
lounge chair (fortify sleeping +60 on self)
linux (destabilise system +45 on target)

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
horza je offline   Reply With Quote