View Single Post
Staro 21.10.2009., 21:10   #74
Truli Neuron
Registered User
Moj komp

Truli Neuron's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Citiraj:
Autor horza Pregled postova
Dakle, ništa ne bi bilo obavezno. Tko ne plati - sve ostaje kako je sad. Tko plati - može odabrati skin u kojem su maknute reklame.
Ok, do sad se nisam uopće javljao, account imam tek tako ako zatreba i ako se odlučim malo tržit ovdje, nisam nečiji klon, no zapela mi je za oko tema i čitam tako malo, promišljam kako domaći i strani forumi rade te kako se admini odnose prema članovima i kolko ovo sve ima smisla.

Nelogično mi je što si naveo da "tko ne plati - sve ostaje kako je sad." a par postova niže kažeš:
Citiraj:
Korisnici kažu - ne želimo gledati reklame i blokiramo ih. PCE kaže - ok, onda mi blokiramo one koji blokiraju reklame, ali dozvoljavamo korištenje onima koji gledaju reklame ili plate da ne bi gledali reklame. Pa što vam više paše.
Očito se igrate sa mišlju o promijeni, ne ostaju stvari kako je sad nego svjesno razmišljate o uvođenju restrikcija. Vaše pravo, no ne ostaje baš sve isto.

Ako mi tehnologija omogućuje definitivno blokiram i preuredim sve što češće koristim. Ne volim da mi itko limitira slobodu korištenja ičega. Firme dolaze i prolaze, svaka zajednica dolazi do svog vrhunca nakon kojeg se više napora ulaže u samo održavanje na okupu nego u unapređivanje. Tako je bilo sa BBSom, tako je i usenet prošao, a polako i forumi postaju zreli za to.
Truli Neuron je offline