@Renesis: Kanio sam bojati u crno, vec 1mj. cekao crnu boju i ostale 'sprejeve' i nakon svega odustao jer su mi dosli ventovi pa sam ih stavio i ne kanim skidati sve opet. Mozda nekom drugom prilikom, iako bi i meni ljepse bilo u crno.
Previse kabela? Od napajanja cu maknut, a oni bocno moraju bit, al cu ih vezicama stegnut i pokusat sto vise sakrit.
@Mad_Duke: tocno tako ;-).
@Baja_001 Nema 4 neonke, ima 2.
Jesam napisao, po treci put na svakom od tri foruma; da sam te CDROMove i sl stavio privremeno, da mi ne stoje bezveze na kucistu, pa sam ih stavio u kuciste. Mislio sam ih tu i ostaviti (imaju vratasca, pa se ne kuzi...), ali ih micem jer dosta unutrasnjosti zauzmu. Crna na vrhu ne radi ;-).
Sta ce mi toliko ventilatora?
Ovako... Trebao je doc preski (prescott) u kuciste, koji mi se zagrijava na 70°C prilikom gledanja filmova. Trebalo ga je hladiti, pa sam zato i popunio sve prostore za vent u kucistu.
Poanta je tisina/minimalizam?
Tko je rekao da komp nece biti tih? Ima potenciometar za svih 6 ventova, dok se i neonke i ventovi lijepo mogu ugasiti putem crvenog gumba naprijed.
Minimalizam ce biti, ali u kucistu ;-). Kuciste ce stajati pored ormarica i po danu ce biti ukljucene neonke. Navecer se lijepo neonke i ventovi ugase i svi sretni i zadovoljni ;-).