Citiraj:
Autor Gjurovski
Pa kakve to veze ima hocu li igrati igru ili necu, zasto nebi mogao dati svoje misljenje, i da zanima me kak ce to funkcionirat!
Nekuzim o kakvim ti uvredama pricas sto se tice konzola? pa ja imam doma PS3, imao sam i dvojku i jedinici u segu itd, to neumanjuje cinjenicu da jedino sto imas je ubaciti cd i to je to, ono radi ili neradi, ako neradi ili je cd izgreban ili je konzola otisla..  ono lol
Sam sistem je takav, neovisno tko ga koristi...
Zasto te nezanima kako taj matchmaking funkcionira? ako planiras uzeti igru trebalo bi te zanimati, zasto ne oboje? to sam isto napisao Activision hoce oderati sve ne samo konzolase...
Ima cak i interview-a sa tim Kotickom da je razmisljao dici cijenu igara koje izdaju na 80-100$....
Ma odavno je Activision raskrstio sa cod zajednicom i modovima, po ovome je to proslost, a i brojke govore za sebe, cisti primjer Cod2 oko koliko 2,5milje prodanih primjeraka a Cod4 blize 14milja, ali kad tad ce se opeci....
|
Dobro - priznajem krivo sam se izrazio i ispričavam se - potpuno podržavam pravo svakoga da izrazi svoje mišljenje. NHF.
Matchmaking?
Pa što se toga tiče - za sada je to u sferi teškog nagađanja ali čitam što o tome pišu ljudi koji kudikamo bolje razumiju tematiku, objašnjavaju tehničku stranu (limiti, mogučnosti, ograničenja...) a kao okvir vuku podatke iz sličnih sistema kao Steam i Battlenet (IWnet).
Sada ima več na tone tih podataka.
Postavlja se pitanje zašto im vjerujem - jednostavno zato jer su u pitanju ljudi koji se time bave i koji su u zadnjih 3-4 godine koliko ih pratim uvijek spremno pomagali svakome bez obzira kako banalno pitanje je bilo postavljeno i nikada nisam vidio da netko nije dobio kompetentan odgovor i rješenje.
Isto tako velika večina njih su tvorci modova i mapa koje su u širokoj upotrebi več godinama - kako za koji naslov naravno.
Kaj se tiče nabavke toga naslova - kao što sam rekao - ako sve ostane kako sada izgleda - nema šanse da kupim tu igru ili bilo koju pod ATVIjevom kapom.
Iako je ATVI kako kažeš odavno raskrstio sa PC (naglašavam) COD zajednicom oni do sada nisu bili raskrstili sa ATVIjem.
Imajuči u vidu činjenicu da dobar dio PC zajednice nabavlja konzole i igre za njih svojoj djeci (kao i ja uostalom) a sada oni uz odkazivanje narudžbi za PC otkazuju i prednaružbe za konzolašku verziju.
To daje nadu da će gubitak love izazvat nekakvu reakciju kod bossova.
To što Kotick sanja o večoj cijeni i za jedne i za druge - tu se nadam da će doći do hladnog tuša.
Vrijeme će pokazati svoje....