View Single Post
Staro 21.10.2009., 15:11   #1585
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
ali je gainwardica dosta brža koliko vidim. praktički je ista kao i palit sonic kartica. a na netu vele da nije bučna.

ja sam pitao glede same kvalitete prozivođača. koliko vidim obje su nereferentni dizajn.
Uzmi ti samo Gainward, kartica je prehladna i po LJETNIM vručinama, ima jako dobar kuler, i ne mislim samo na GPU, hladi isto tako i sve ostale dijelove kartice, tak da je cijela hladna.

Imal lju je @Gilbert ja mislim i rekel je da nije bučna. --edit: vidim da si onda promjenil izjavu al nema veze.(btw onda je issto bučna kao i moja, ja sam u biosu stavio na 30% vent i kartica je nečujna a ipak temp u idle nejdu prek 45°C, kaj je i premalo

Ja ti imam GTX275 sa istim kulerom i ona ti je malkice bučna, al nemora zato bit i GTX260, al da je i tak to nije nikakav problem jer se da regulirati brzina vrtnje ventova, kako softverski a još bolje u biosu samanjiš malo okretaje u 2D i miran si....a kaj se kulera tiče ja neznam dal sam videl djelotvorniji! Definitivno bolji od referentnog, a tu se otvara mjesta i za bolesni OC...
danc00 je offline   Reply With Quote