Pa kakve to veze ima hocu li igrati igru ili necu, zasto nebi mogao dati svoje misljenje, i da zanima me kak ce to funkcionirat!
Nekuzim o kakvim ti uvredama pricas sto se tice konzola? pa ja imam doma PS3, imao sam i dvojku i jedinici u segu itd, to neumanjuje cinjenicu da jedino sto imas je ubaciti cd i to je to, ono radi ili neradi, ako neradi ili je cd izgreban ili je konzola otisla..

ono lol
Sam sistem je takav, neovisno tko ga koristi...
Zasto te nezanima kako taj matchmaking funkcionira? ako planiras uzeti igru trebalo bi te zanimati, zasto ne oboje? to sam isto napisao Activision hoce oderati sve ne samo konzolase...
Ima cak i interview-a sa tim Kotickom da je razmisljao dici cijenu igara koje izdaju na 80-100$....
Ma odavno je Activision raskrstio sa cod zajednicom i modovima, po ovome je to proslost, a i brojke govore za sebe, cisti primjer Cod2 oko koliko 2,5milje prodanih primjeraka a Cod4 blize 14milja, ali kad tad ce se opeci....
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12