Evo novih slikica :-)
Poceo s sleevingom kablova... Prvo od potenciometra zice, kasnije od front panela.
Zice nisam stegnuo UV reaktivnim vezicama, jer prvo moram sve namjestiti, od front panela cu stegnuti tek kad nabavim maticnu...
Zice od potenciometra nisu dovoljno dugacke da dodju straga do zica od Vantecovih ventilatora. Stavio sam 10ak cm SnakeSkina koji mi je ostao, i provuci cu kroz njega 3pin produzne...
Naprijed cu maknuti svu optiku i floppy, ostaje samo DVDRW. Ruzno ovako izgleda... Umjesto floppya dolazi 3.5" citac kartica, cije zice isto idu kroz snakeskin od front panela. Crveni klizni prekidac gasi sve neonke i ventilatore.
Slikice provucenih snakeskinova...
Naprijed, kod ona dva venta, mozda i ima dosta kablova ali po meni OK slozeno. Ova crna zica od molexa je malo pala dolje, al bit ce gore s ventom kao i sve druge (kad ju ucvrstim). Zice izmedju kucista i maske cu vezicama stegnuti i sloziti, nece bit razbacane...
Eh, sto se boja tice.
Bilo bi ljepse da je unutrasnjost crna, no eto, kako je tako je.
Kad sam stavio lijevu bocnu stranicu, ne da je odabir boja dobar, nego odlican!.
Nista nije prenapadno jer neonke svijetle slabo, ventilatori se reflektiraju narancasto, kablovi zeleno. Imam UV reaktivne boje (crvena/zelena/plava) pa cu i s time pokusati nesto napraviti - npr svi sarafi plavi...
Zaboravio sam slikati kako svjetli s bocnom, al bit ce sigurno slike, ne brinite ;-).
Slike: