View Single Post
Staro 21.10.2009., 12:08   #37
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor horza Pregled postova
Haj, trebamo malu pomoć oko jedne odluke.

1) Please glasajte na ovoj anketi
2) Kada bi postojao neki čarobni način da onemogućimo blokiranje oglasa na stranicama PC Eksperta i PC Ekspert Foruma, dali biste imali nekih velikih zamjerki? (molim ne komentirati želje/ponašanje drugih, nego recite dali bi vama smetalo)
3) Kada bismo onemogućili blokiranje oglasa na stranicama PC Ekspert Foruma, ali naplaćivali mogućnost korištenja PC Ekspert Foruma bez reklama, kolika bi bila razumna mjesečna cijena za to?

Napomena: Ništa od ovoga ne uvodimo, nego samo skupljamo mišljenja pa da vidimo dali je vrijedno truda, ili ne.
1 glasao
2 opera po defoltu ubija sve zivo nalik na oglas tak da mi svejedno
3 placanje 0 bodova nebi platio nista cemu sam i sam pomogao.

inace definitivno se slazem sa
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Mogla bi se postavit "pila naopako" i pitat koliko vrijedi intelektualno vlasništvo tj. znanje / iskustvo koje su korisnici dali tu (forumu)?
Imho server za vrtiti forum tipa pce nebi trebao kostati vise od 200kn mjesecno i to sam puno rekao ako treba ja cu za 200kn mjesecno hostati pce. (spec servera AMD Opteron 2344HE x2, 16gb ecc, 100 MBit Switchport, bandwitha imam da se nemože potrošiti nalazi se u njemackoj)

A sad ako se pce nemoze pokriti zato sto je firma tu bas i nemogu pomoci...

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline