Citiraj:
Autor MisterM
Cut
|
Iako neplaniram niti pogledati igru, vec mi se sa cetvorkom zgadila (nekako brijem da ce Battlefield biti veci gust) moram se osvrnuti na ovo, nema dedicated servera, pa evo ja vec dosta dugo imam PS3 prakticki niti jedna igra online naravno nema dedicated servere no ovaj matchmaking funkcionira iznimno dobro, neznam jesam li ikada primjecivao probleme sa lagom, a bilo je i engleza i francuza i spanjolaca itd, takoder ako zelite igrati sa kompicima nebudite smjesni sa ovim pricama da ako se hoces nac sa frendovima na serveru da treba kristalna kugla BS, bit ce nesto a.k.a. party sistem, ocete igrati nadete se prije nego sto nadete serverei to je to...
Druga strana je naravno taj DLC, koji ekipa puse na konzolama neizmjerno (hebiga ipak je idiot proof

) pa zasto nebi lijepo zaradili jos vise para, jer je do sada lijepo bilo sve na patchu i bok...
Da se dotaknem i chitera, da ih nece biti to nije istina ali vjerujem bar 70% manje ce ih bit, kome ce se uostalome dati staviti aimbot uletit na server pobit par desetaka ljudi pa ti banaju acc mos se pozdravit da bus sa tim ID-om ili keyem uletio na online znaci nanovo kupit igru, mislim da bu brzo odustali

...
Dok mislim da svi znaju kak to sad funkcionira, lik moze cijeli dan brijati sa aimbotom pa i ako ga PB nade sam promjeni server
I nekako mislim da to nema veze sa IW vise sa Activisionom...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12