jako slicno razmisljanje kao kod McG-a, osim sto se tice placanja. nije li forum prakticno javno okupljaliste (u ovom slucaju usko vezano za racunala - hardver/softver), gdje ljudi dolaze pitati, odgovoriti i raspravljati? mislim, ako se placa, gubi se neki smisao, ne sjeda mi nekako ta ideja..........
ali ok, opet razumijem da nista nije besplatno. pa tako niti neciji rad, vrijeme, znanje i volja. stoga i da se uvede placanje, nebi osobno nista imao protiv, ali zbog svojih razmisljanja - nebi platio i nebi prisustovao forumu.
sto se tice reklama - iritiraju. jednostavno iritiraju, kao i masa avatara, a da sigove ne spominjem sa raznoraznim gifovima, ubitacnim bojama i velicinama. takoder nemam nista protiv normalne reklame, ali kad krene blicat zarko crvenom (kad je izasla 4000 serija od atija mislim da je bila takva reklama, ona koka sa macetom u ruci), ja to koljem. zapravo koljem ogromnu veinu reklama na koje naletim - jer to mogu i to je moje pravo.
btw, jedno pitanje. sto onda sa neregistriranim korisnicima? nebi imali pristup PCE-tu ili bi ga ipak mogli pratiti? cisto nagadam, ali mislim da bi se ovim potezom jako puno ogranicili na puno manje korisnika nego sada. mozda grijesim, nadam se zbog vas.........