Blokiram banere iz jednog jedinog razloga... A to je taj da se sa njima forum vuce kao krepana macka i onda je tesko normalno sudjelovati u raspravama... Kad bi se forum vrtio normalno sa banerima i slicnim stvarima, ne bih ih blokirao, jer ih inace uopce nedozivljavam...
Citiraj:
Autor horza
2) Kada bi postojao neki čarobni način da onemogućimo blokiranje oglasa na stranicama PC Eksperta i PC Ekspert Foruma, dali biste imali nekih velikih zamjerki? (molim ne komentirati želje/ponašanje drugih, nego recite dali bi vama smetalo)
|
Ako bi se forum vukao i stekavao svako malo zbog banera, naravno da bi imao zamjerki...
Citiraj:
Autor horza
3) Kada bismo onemogućili blokiranje oglasa na stranicama PC Ekspert Foruma, ali naplaćivali mogućnost korištenja PC Ekspert Foruma bez reklama, kolika bi bila razumna mjesečna cijena za to?
|
Zasto biste naplacivali nama da nevidimo reklame? Mislim da dobivate dobre novce na ovim reklamama sto se sad vrte po foruku (koje sada, hvala bogu nevidim), jos biste nama naplacivali da mozemo blokirati te gluposti...
Ako sam to shvatio na krivi nacin, neka netko kaze...
Mislim da se netko iz firmi koje oglasavaju na forumu pobunio da dobar dio korisika blokira njihove reklame... Pa oni placaju oglasavanje za bezveze...
Eto, to bi bilo moje skromno misljenje...
LP