View Single Post
Staro 20.10.2009., 22:15   #543
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor MisterM Pregled postova
Prvo treba znati da ljudi u ATVIju/IWu smatraju PC usere nerdovima koji nemaju pojma o ničemu - ako si konzolaš - sve pet...... - molim ljepo ovo nije uvreda ljudima koji igraju na kozolama nego činjenica.

1. kupiš igru - ovo nije nikakav problem
2. odigraš SP za koji će ti trebati između 6 do 10 sati -
3. sada želiš odigrati MP na pabu kak veliš - e pa nema više pubova tu je IW.NET kod kojeg neko hosta igru na svom kompu - lag ping
Pitanje je uopče koliko igrača može igrat.
4. ajde sve si to progutao - i hočeš igrat sa frendovima - E NE MOŽE - ako nemju isti nivo/level
5. ako imaju isti level kao ti treba kristalna kugla i čarobne moči da se uspijete nači na istom serveru/komp hostu.
6.ako si i ovo progutao (ovo je več sado-mazo) htio bi igrati na nekom serveru koji recimo nema neke perkove - E NE MOŽE - takvih nema.
7. nedaj bože da pomisliš o nekom klanu ili klanskim borbama - E NE MOŽE.
8. (teški sado-mazo) ako si sve ovo progutao i još se boriš sa vjetrenjačama - sad poželiš neku custom mapu- NEMA VIŠE!
9. (............) možda neki mod - NEMA VIŠE!
10 (............) izlazi map pack sa par novih mapa - NEMA DOWNLOADA AKO NE PLATIŠ - KUIŠ PARALELU SA KONZOLAMA...
11. (...........) izlazi patch - E PA NEMA DOWNLOADA AKO NE PLATIŠ....
12. ovdje zamisli neko ograničenje koje ti se neće sviđati
13. ovdje zamisli neko ograničenje koje ti se neće sviđati
14. ovdje zamisli neko ograničenje koje ti se neće sviđati
EDIT: skoro zaboravio - skill više ne igra nikakvu ulogu - znači ako zalutaš na server gdje bauljaju ljudi koji ne kuže ni cilj igre (gametype) - BAD LUCK!
15. ALI NA KRAJU DANA SVE SKUPO PLAČAŠ DA BI PROLAZIO OVAKVU TORTURU!
ETC ..........

Još samo da dodam - intencija ATVIja je da ubuduće PC verzije budu pod njihovom kontrolom. Kao igre za konzole. Kuiš
Ja se nadam da neče svi developeri u svijetu slijediti ovaj primjer je će PC igranje umrijeti kao takvo.

Nadam se da sam ti objasnio.
Ja izgubio volju nakon treće točke.