Citiraj:
Autor Burko
ja sam odlucio prije par mjeseci  . cisto da se nasmijem kad bezveze otvorim folder di su mi slike, a i da pokazem ljudima sta se dogada sa kantama koje nisu vidjele tracak svjetlosti vise od tri godine.
|
Ovo nije prasina, to je vec mod na elementima
Jedino sto je manje zabavno biti izlozen udisanju toga nakon sto se povlaci van. Nazalost mnogi mladji forumasi koji ubacuju "akusticne" spuzve za modanje tisine nemaju uvid u labilnost tog materijala u unutrasnjosti kucista. Na sobnoj temperaturi, sedimenti ce raspadati za oko 4-5 godina, mada se na oko cini kako je struktura i dalje formirana. Ali ako je malo povuces prstom, itekako se vidi da nema vise veznu strukturu. Dovoljno je staviti jacu baterijsku lampu nad takvu spuzvu i promatrati stotine malih udica kao skacu na sve strane. Kad se jos uzme da su spuzve stare ili nacete "melem" za bakterijski turizam... Inace takve spuzve se samo u ducanima nazivaju "akusticne" jer odavno ne prolaze nikakve standarde za unutrasnju upotrebu. Spominjem cisto da razmislite jer kad se takav materijal poveze sa prasinom, to je zadnja stvar koju bi netko trebao udisati.