View Single Post
Staro 20.10.2009., 15:14   #49
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Mogu se samo složiti,ali opet, još luđi je onaj tko misli da će se išta u dogledno vrijeme promijeniti,i tko vidi mesiju u vidu ulaska u EU,ili šta ti ja znam koju integraciju,ili koju prilagodbu zakona.

Predugo se ovaj mentalitet gradio,da bi se promijenio jednostavnim odlukama i nekom instant represijom,bez imalo filozofije,slažem se sa iggyem ali smatram da društvo pravednika ne postoji.

Opet bi čovjek stekao dojam,da je one vs. all efekt konstantno prisutan u temama ovog tipa,tako je bilo u lockanoj temi,pa se ispostavilo da sam za Hg-spot u 150%tnom pravu bio za management.

Ovdje ne želim palikućama ni dati priliku za orijentaciju,i da tema ode u krivom smjeru a ona je recesija,a ne korupcija. Snaći će se MSan, u to ne sumnjam,ali sam pokušaj nabave tako egzotičnog predmeta za koji se usred natječaja utvrdi da ga ima samo jedan poslovni subjekt,je u početku već sumnjivo,i to ne trebaš fakultet da bi shvatio. Drugi put im negdje možda to i prođe,sem toga, ovo je vjerojatno 1/5 ili 1/10 primjer koji je javno iscurio recimo to tako, iggy kaže 7% nije namješteno, što bi značilo da si je MSan priskrbio dovoljno natječaja u pozitivi,i bez ovoga.

Samo kažem što se da isčitati,nemam dokaza,a kleveta je kako sam rekao kažnjiva po svim ustavima.
thedream je offline