Citiraj:
Autor McG
Kolko vremena bude trebalo nekome da nađe sve te najbolje codece za svaki format i da ih upogoni s playerom poput Winampa i BSplayera?
Pa ima kaj dobar dio popodneva raditi. I to je onda bolje i jednostavnije rješenje od recimo instalacije VLC-a ili KMplayera? 
|
I onda da bi dobio te iste codece u jednom VLCu, KMplayeru, mpc-hc-u trebam ih tako i onako instalirati. A instalacija svih tih codeca traje 5 minuta (ne računam nabavu ako ih nema).
Citiraj:
Autor McG
-cut-
|
ja nigdje nisam spominjao nikakav bsplayer, winamp. Ovo moje vrijedi za SVAKI player koji postoji. ako instaliraš codece koje želiš imati svaki player će ih imati na raspolaganju koristiti.
ako si ti zadovoljan sa internim codecima u VLC-u, mplayer-hc-u, KMplayer-u to je tvoj izbor isto kao što je tvoje mišljenje koji je najbolji player.
A o tome dal netko ima znanja(ako nema znanja onda i vremena)/volje/potrebe za tak nečim je na njemu, a ne na meni ili tebi.
što se tiče toga dal je bolje imati player sa integriranim codecima ili player bez integriranih codeca. Nema odgovora jer jedno nije bolje od drugog. Može biti samo jednostavnije!
EDIT: I još jedno kaj si očito previdio u svom monologu opet je da ja nisam NIGDJE spomenuo nikakav žlj codec pack!