To je pad kompletnog državnog aparata onda,osobno ne vjerujem u tu brojku. Ne u smislu da je nemoguća,nego u smislu da je 93% natječaja uspjelo biti ostvareno i ogroman dio neotkriven. I da svi sve znaju, a nitko ništa ne zna,to sam prerastao.
Broj u obliku postotka je špekulacija,kao i ovo sa MSanom,nepotrebno razvlačenje firme,a dali bi dupe da mogu u njoj raditi,velika većina ovog foruma. Ne bi to spuštao na razinu opijanja na klupici u parku i ćakulanja.
Imao sam prilike raditi u HG-Spotu,znam kako to tržište funkcionira jer u obitelji imam zaposlenog u IT sektoru,široj obitelji,ali - obitelji.
Nije bajno,ali izvlačiti nenormalne postotke i brojke,je ravno tome da ja kažem sve su cure kurve,na temelju osobnog razočarenja u nekoliko zadnjih djevojaka. Ne razgovaram na tom nivou,ili reći tko što,kada i kako, ili ništa. Ovako ja kažem da je 93% prolaznosti u kriminalu tog tipa vrhunski postotak, i s druge strane dovoljno za razrješenje USKOK-a svih dužnosti jer gdje su bili i šta su radili.
Ja sam uvijek za izgradnju boljeg društva,pa ako se zna da je 93% natječaja namješteno,onaj tko ima dokaze neka reagira. Maturanti nam se potpisati ne znaju u srednjoj školi,a očekuju upise na fakultete. Gdje se opet provlači drugi par opanaka zvan akcija Indeks. Htjeli bi objektivno biti nešto,za što nismo spremni u narednih 20 godina,a to je društvo znanja i riješiti korupciju odnosno svesti je na najmanju moguću mjeru,ali ona je posvuda,i tako čist narod i sustav ne postoji,nigdje.
Jedno su želje i pozdravi,a drugo je realnost,ako netko ima uvid u poslovanje i javni natječaj pojedine firme,i iz godine u godinu se odabire skuplji,da ne kažem gluplji,da bi se pogodovalo određenoj interesnoj skupini, onda oprosti,taj što nije prijavio je ravan ovima što su se obogatili. Ja što ne znam,ne pišem i ne mogu tvrditi. Kleveta je vani vrlo opasna stvar,probaj to izjaviti u USA,kolijevci je li, demokracije, my ass

, ali tamo je to vrlo ozbiljno kazneno djelo.
Treba reći tko,kada,u kojem opsegu. I dokaze,nikakva old spice obećanja. Pa brigo moja pređi na drugoga,nek se USKOK time bavi, a ne revijalni forum.