Tema: WD TV Live
View Single Post
Staro 19.10.2009., 21:24   #31
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Imam pitanje . Jel netko probao upariti takav neki uredjaj (ili neki slican sa Ethernetom) preko Power2Network adaptera ? Naime kompovi su mi puno dalje od dnevne sobe a nemam vise mjesta za jos kablova provuci u kanalicama koje idu sa tavana kao veza izmedju dnevne i radne sobe (imam unutra vec 6 raznih kablova i vise ne stane ) pa sam planirao kupiti power2network adapter i pristekati WDLive u njega ? Trebalo bi raditi ako sam dobro skuzio kako rade ti adapteri a i negdje sam procitao (mislim na newsgrupama) da je nekto spojio MaxTV STB na taj nacin pa bi moralo sljakati i za WDTVLive - ne?
Mislim da će raditi, a sad kako to je već druga priča.
Negdje sam pročitao da zastajkuje prilikom reporodukcije HD materijala jer je taj P2N manjeg bandwitha (oko 10mbit?)...

Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
P.S. I da li youtube radi preko browsera ili ima neki svoj system za pretrazivanje youtube-a ? ono kak se ukuca sto se trazi , ono nije daljinski bas takav da ima 102 keys layout ?
Ima neki svoj sistem koji uopće nije loš - možeš se logirati na svoj račun i onda imaš my videos, favorites itd...
Naravno, pretraživanje preko OSD tipkovnice je mukotrpno, ali za povremeno korištenje može proći.