View Single Post
Staro 19.10.2009., 17:40   #486
wrathchild_VU
Registered User
Moj komp

wrathchild_VU's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Post koji si citirao je iz 9. mjeseca 2007.
Pogledaj malo datume

btw službeno na Intelovim chipsetima izuzev X58 SLI nije podržan (OK dao se složit i na nekim 975X pločama)
to što su se pojavili hakirani driveri za određene čipove ne znači da je podrška službena
Znam da sam citirao stari post jer kako drukcije privuci pažnju.

Sa 965 plocama je bio modificiran driver, te naravno do danas postoje modificirani driveri al naravno postoji i drugcije rijesenje,
jednostavno posto x38/x48 ima slicnu bazu kao x58 moguce je modificirati sli certifikat da bi dopustio pokretanje SLI-a na maticnim plocama koje softverski nepodrzavaju sli. Nije jednostavno izvest pogotovo nekom tko nezna al funkcionira i daje dobre rezultate.

Jednako tako je bila rijec da softmod g80 i g92 jezgre nije moguc al i to sam demantirao jednostavnom modifikacijom koja se nalazi na techarp.com LOL gforce to quadro. Jednako tako radi i daje rezultate.
Nvidia je dugo tupila da taj mod nije moguc i prijetila je tuzbom al ja nisam drivere taknuo , ehhh brate nema toga sta hrvati nemogu napraviti jednostavan GTX u Quadro bios mod te GTS u Quadro softmod je moguc i nekrsi nikakva prava proizvodjaca. hahahhahaha

Zadnje izmijenjeno od: wrathchild_VU. 19.10.2009. u 19:50.
wrathchild_VU je offline   Reply With Quote