Citiraj:
Autor Wolverine
Post koji si citirao je iz 9. mjeseca 2007. 
Pogledaj malo datume
btw službeno na Intelovim chipsetima izuzev X58 SLI nije podržan (OK dao se složit i na nekim 975X pločama)
to što su se pojavili hakirani driveri za određene čipove ne znači da je podrška službena
|
Znam da sam citirao stari post jer kako drukcije privuci pažnju.
Sa 965 plocama je bio modificiran driver, te naravno do danas postoje modificirani driveri al naravno postoji i drugcije rijesenje,
jednostavno posto x38/x48 ima slicnu bazu kao x58 moguce je modificirati sli certifikat da bi dopustio pokretanje SLI-a na maticnim plocama koje softverski nepodrzavaju sli. Nije jednostavno izvest pogotovo nekom tko nezna al funkcionira i daje dobre rezultate.
Jednako tako je bila rijec da softmod g80 i g92 jezgre nije moguc al i to sam demantirao jednostavnom modifikacijom koja se nalazi na techarp.com LOL gforce to quadro. Jednako tako radi i daje rezultate.
Nvidia je dugo tupila da taj mod nije moguc i prijetila je tuzbom al ja nisam drivere taknuo , ehhh brate nema toga sta hrvati nemogu napraviti jednostavan GTX u Quadro bios mod te GTS u Quadro softmod je moguc i nekrsi nikakva prava proizvodjaca. hahahhahaha