Ljudi poslušajte moj problem pa ako je netko imao slično iskustvo možda mi može pomoći. Prije više od mjesec dana sam odnio svoju grafičku karticu s garancijom u Formel u Osijeku, međutim kad sam došao do trgovine ono piše zatvoreno zbog renoviranja. Ajd dobro idem ih nazvati kad ono zamisli ne radi telefon. Zovem servis u Zagrebu međutim oni mi kažu da nemaju veze sa formelom u Osijeku budući oni više nisu njihova podružnica već su postali samostalni , nešto na tu foru, međutim daju mi neki novi broj na koji bi trebao dobiti ove u Osijeku. Zovem taj broj i javlja se tip koji mi govori kako renoviraju pa da ja ipak dođem tamo gdje renoviraju oko 4 bit će on tamo. Ja mu govorim kako nisam iz osijeka budući je to bilo oko 1 poslijepodne da nemam vremena on mi na to govori da ostavim proizvod u susjednoj zlatarnici pa će on to pokupiti

, naravno kažem mu da želim potvrdu o primitku proizvoda na što on ipak traži od mene broj računa i kaže da će on to napraviti i da ja ipak dođem oko 4. Ja dolazim i on je stvarno tamo, lokal prazan nema ničega, ja mu dajem svoju grafičku a on meni potvrdu da je roba primljena i da će me vjerovatno zvati idući tjedan. Od toga je prošlo vise od mjesec dana, lokal je naravno i dalje zatvoren zbog renoviranja, njih se ne može dobiti niti na službeni broj (koji je na računu) niti na ovaj drugi broj što sam dobio iz ZG. I sad se ja pitam šta da radim. Zvao inspektorat oni kažu da je slučaj malo specifičan da oni ako odu tamo na adresu isto će poljubiti vrata i rekli mi da nazovem sutra nekog njihovog šefa, šta ja znam. Mislim imam li ja bar nečemu se nadati!?