Citiraj:
Autor tskarda
Ma ima pravo, nemožeš nakon 3 laptopa djelit savjete da je acer najbolji, pogotovo ako koristis tu seriju za posao i nekome tako savjetuješ.
Imao sam (koristio duže vremena) 3 toshibe, 2 hp-a, 3-4 della a kroz ruke mi je proslo jos dosta ostalih pa se ne osjećam da bi mogao nekome reći kupi taj-i-taj jer "onaj" nevalja. Puno ih se vraća da nešto šteka, nevalja, crklo, došlo pokvareno, kod svih. Svih.
Možda mrvicu forsiram Della kad me netko pita šta kupiti, ali to je moje mišljenje, dvojba između della i acera se brzo riješi.
|
Vidiš, tu malo griješiš, da malo čitate pozornije... reka sam da ću navest samo one posljednje korištene, također di piše da je najbolji?... Za razliku od nekih neću apriori odbit nešto zbog imena, niti ću ako sam zadovoljan s nečim smatrat da je to jedino šta valja. Samo sam tia ponudit i drukčije iskustvo...
Razlog zbog kojeg sam doša na forum je jer mi je tribala pomoć, ( i naša sam ) i ne bi ništa pisa da nisam vidia pompozne likove koji pljuju po svemu osim o onome šta sami koriste..