Da se nadovežem na maXa, ja sam radil na pomoćnom setupu sa p4c800. Tu je bil alu pot bez sonde pa je sve išlo od oka. Pokazalo se da ploča ima problema s LN2 hlađenjem. Ako bi se nalilo previše LN2 ploča se smrzla i nebi htjela POSTati, drugi problem je bil sa memorijom, na njoj memorija ne radi preko 250mhz (500), a većina procesora je išla preko toga, a pod omjerima nije uvijek htjela POSTati. Pa sam ja nekad koristil svoj GEIL s kojim je češće uspjevala POSTati. Treći problem je bil sa voltažom na prescottima, nije htjela POSTati ako bi voltaža bila iznad 1.6V kaj je zapravo ništ. Sa northwoodima je išla i do 1.85v sa voltažom, dalje nisam ni probal, iako je onda cpu-z pokazival da je na ~2.0V -+ .05V
Rezultati
Celeron 2.4 Northwood
Proc je POSTal na 4.8GHz i bez problema je ušel u win.
Pentium 4 Mobile 2.8 Northwood
Proc bi išel još ali ovo je max fsb na ovoj matičnoj
Celeron D 330 2.66GHz s478 Prescott
Ovaj proc je išel na 4.9GHz na vodi sa 1.7V pa sam više očekival, al ploča nije dala više napona.
Celeron D 325 2.53GHz s478 Prescott
Ovo je bilo dosta slabo.
Celeron D 335 2.8GHz s478 Prescott
Isto nikaj posebno zbog slabe voltaže.
Previše vremena i LN2 je bilo potrošeno sa prescottima i pokušavanju njihovog pokretanja na više od 1.6v kaj jednostavno nije išlo. A i LN2 je samo nestajal u tom aluminiskom potu. Ako bi se na nekoj od sljedećih sesija radilo sa s478 onda sigurno uzimam Northwoode jer su se stvarno dobro iskazali.