Evo da se i mi sami (odnosno ja kao glavni i odgovorni u MaxModus-u) napokon malo pojavimo na forumu i napisemo nesto ("pametno")
Prvo moram priznati da nam je drago cuti (i naravno vidjeti) da se o nama prica/pise i spremni smo prihvatiti kako dobre tako i one lose kritike na nas racun (kako naseg rada tako i webshopa-a).
Iako, kao i svi normali ljudi volimo cuti pozitivne kritike, isto tako smo svjesni da negativne kritike nuzno ne znace nista lose! Dapace vjerujemo da cemo upravo uz pomoc njih uspjeti jos vise unaprijediti nasu uslugu.
Eto cisto da se zna ... :burn:
E sada bi krenuo redom, objasniti stvari za koje smatram da trebaju pojasnjenje
Kao sto ste vec i sami primijetili nas webshop je napokon nakon dugotrajnog navlacenja sa bankama i vlastitim knjigovodstvenim servisom, proradio. Iako jos ima dosta rada na njemu, ipak volimo vjerovati da smo napravili veliki posao. Smatramo, da smo s obzirom na to sto smo mlada firma, ipak jako brzo uspjeli osposobiti webshop (u roku od par mjeseci, a mislim da ce se vecina vas sloziti ako kazem da je nekim puno vecim firmama, trebalo par godina da naprave webshop). Gresaka i nedostataka ima, ali radimo na tome da ih sto prije otklonimo.
Druga stvar koja se povlaci je slicnost sa web stranicama nekih postojecih firmi. Da skratim pricu, nije stvar u kopiranju necijeg webshopa, nije stvar u tome da zelimo biti kao netko drugi (ili ne daj Boze da jesmo netko drugi!), vec naprosto razlog da je ista firma - VipData radila webshop i nama i njima i da je baziran na istom engine-u. Jedan od razloga zasto smo se odlucili za takvo rjesenje jest iskustvo VipData-e u izradi i implementaciji webshop-ova sa bankama i nasim knjigovodstvenim servisom. Inace ima jos firmi koje imaju isto rjesenje (dotShop),a nisu u informatickoj bransi (ne treba im dodatna reklama, pa ih necu spominjati). Ja jedino mogu apelirati na cijenjene posjetitielje foruma (i sve ostale naravno) da nas ne sude po izgledu webshop-a, samo zato jer netko prije nas vec ima slican. Dajte nam priliku da se dokazemo i pokazemo sami
E sad, sto se tice cijena i naseg asortimana na webshop-u, tu ima manjih problemcica koje ubrzano nastojimo otkloniti. S obzirom da smo sudionici koliko-toliko trzista koje se moze nazvati "otvoreno" (hehe eto moje ekonomske strane informatike), ne mozemo si bas dopustiti da nam cjene budu drasticno razlicite od konkurencije. Dapace smatramo da u vecini slucajeva nudimo bolje cijene. Sto se tice nekih cijena na web shopu, stvar izgleda prilicno ruzno (kao u primjeru spomenute graficke), ali zna se dogoditi da nam se potkrade koja stara cijena od prije par mjeseci i pokvari dojam. Stvar je u tome da odredjeni hardware, ne drzimo na skladistu vec ga prema potrebi narucujemo i isporucujemo (da ne bi bilo zabune ovaj proces se obicno odvija u roku od 2-4 sata, odnosno isporuka po narudzbi je isti dan, naravno ako je hardware uopce dostupan na nasem trzistu.) Smatramo da nam upravo ta filozofija omogucava da uvijek imamo najpovoljnije cijene. Nastojimo za razliku od nekih konkurenata ne dovoditi kupce u zabludu navodeci sto sve mogu kupiti kod nas, a da pri tome navedenoga nemamo na skladistu. Takodjer ne snizavamo cijene stvari kojih nemamo kako bi ispali najjeftiniji na trzistu (takodjer praksa nekih firmi). Generalno, za sve proizvode na nasem webshop-u, koje su navedene, a nema ih na skladistu pojaviti ce se poruka da nas kontaktirate u slucaju da ste zainteresirani za kupovinu istoga. Na ovaj nacin cemo vam uvijek biti u mogucnosti dati najtocniju informaciju o cijeni i dobavljivosti trazenog proizvoda. Mozda zvuci kao samohvala, ali zna se cesto dogoditi da proizvode koji niti nisu navedeni na webshop-u isporucimo izuzetno brzo i znatno jeftinije od konkurencije. "Kvaka 22" je u tome da nas partneri/kupci direktno kontaktiraju, cime se izbjegava silna zbrka.
Sto se tice cijena odredjenih "prozvanih" proizvoda, stvar je relativno jednostavna - mi ne ocekujemo da ce se takve stvari prodavati "kao kruh". Ali svjesni smo potrebe da i na nasem trzistu gdje jos uvijek vladaju labelirana napajanja od 400W+kucista za 200kn, postoje ljudi koji imaju potrebe i za heavy-duty proizvodima na koje ce se moci osloniti u radu. Bilo tko je iskusio gubitak podataka zbog jeftinijeg komada hardware-a, zna o cemu pricam/pisem. Trudimo se da nas asortiman i ponuda budu sto veci, kako bi zadovoljili potrebe i ukuse sto veceg broja ljudi, medjutim to u vecini slucajeva, kao sto i sami znate nije niti realno za ocekivati.
Eto ovo je "ukratko" bio moj odgovor u ime MaxModus-a na iznesene komentare.
Za kritike (bilo koje vrste), pokude, pohvale ili informacije Vam i dalje sa zadovoljstvom stojimo osobno na raspolaganju pa nas mozete kontaktirati putem telefona ili maila.
Jos jednom isprike i zahvale svima koji su si dali truda da procitaju ovaj poduzi post.
Rekli bi neki ... Live long and prosper (ako sam promasio neka mi startrek fanovi ne zamjere)
Pozdrav,
Dino, MaxModus