Mislim da bi svejedno onaj energon Inter-tech 650 morao isporučiti bar 450 pravih W i pogoniti veliku većinu (osim eventualno GTX285) singleGPU kartica na tržištu,za 250kn,vjerujem da se isplati. A novo je i ima garanciju.
http://www.caseking.de/shop/catalog/...tt::12401.html
550W na 12V,treba vidjeti oscilacije napona,buku i samu stabilnost,odnosno izvedbu pri nekom jačem opterećenju. Ne bih trčao pred rudo, LC Power me znao jako ugodno iznenaditi sa jeftinim modelima. Ovo je čini mi se najbolje bang for buck napajanje na našem tržištu.
Bez uvrede tu sad nekome,ali nemojte se zaletavati sa izjavama. Nažalost rizik je uvijek tu,a i samo 2xSATA mu ne idu na ruku. Ali za manje zahtijevne konfe,bingo. 250kn.
Čitao sam te postove,ali više vjerujem praksi,ako cele kaže da mu nije nešto,vjerujem - ali opet za 250kn i manje zahtijevnu konfu moralo bi sve držati tip top. Uvijek je dilema kad postoji Fortron 400W PNF za 180kn polovan,njuškalo ili gdje sam ga već vidio.
Ipak,ima i dobrih mišljenja :
PC ASROCK AM2 mit X3 720 als Quad laufend und HD 4870 VaborX, 4GB Ram, 1 Brenner, 1 mal HD Sata, im Idle 100W Verbrauch( die Vabor runtergetaktet)ist völlig ok.
Kurzschlussschutz funktioniert wirksamm was ich unfreiwillig testen durfte
Eine absolute Kaufempfehlung für dieses Netzteil das für diesen Preis einmalig sein dürfte zum jetzigen Zeitpunkt.
Es verbrauch im idle sogar 20W weniger wie das 750W des gleichen Herstellers