Pozdrav svima!
Imam jedno pitanje koje je vezano uz jedan problem. Krajem 9. mjeseca mi je netko provalio u PayPal account (provalili mi u mail a tamo sam imao podatke za neke stranice među kojime ja bio i PayPal) te si je taj skinuo s mojeg PayPal računa ukupno 300$. PayPal mi je automatski zablokirao račun i 02.10 njihov "Resolution Centar" je vidio da je riječ o krađi novca i vratio mi je taj novac. Gdje problem? Problem je i tome što ja taj novac nigdje ne vidim da je vraćen. Koristim American Express od PBZ-a. Samo da napomenem da mi je to tatina kartica i da njemu još ništa ne rekoh jer sam mislio reći kad se to sve fino riješi.
Dakle, koristim American Express PBZ-ov. 3.10 sam dobio PayPal-ov e-mail da je novac u potpunosti vraćen i uplaćen na kreditnu karticu s kojom obavljam kupnju. Budući da mi je American povezan s tekućim računom ja sam mislio da će novac tamo sjesti ali ga nema. Imam uvid u tekući putem internet bankarstva ali nema nocva još. Pisalo je tamo da treba čekati i do 10 dana da to sjedne ali to je sad već prošlo. Inače, ne znam da li je tako kod svih ali krajem mjeseca American tati odbija iznos s tekućeg računa. Koliko je potrošeno na kartici toliko njemu uzmu s tekućeg. Nažalost, tek tada kad dođe to izvješće dobijem uvid koliko je potrošeno i druge detalje. Prije to ne mogu vidjeti.
Sad mene zanima gdje tih 300$ što je PayPal rekao da je vratio? Da li je moguće da je to na kartici ili što? Ili možda tu transakciju neće ni računati...stvarno više ne znam. Svi govore ne brini, novac je na kartici ali skeptičan sam jer kako vidim svima novac sjedne na tekući ali u mome slučaju to nije tako.
Ako tko može pomoći ili zna nešto više stvarno bi mi trebala pomoć. Sutra ću morat zvati PBZ ali iz skustva znam da oni ne znaju puno o tome i njih ne zanima previše PayPal.
Hvala na pomoći.