ja sam napokon kupia gtx 260 gs gainward,točno 1.listopada za 1365kn(moga san jeftinije ali morao bih naručivati,a ovako mi je dućan udaljen 1km poradi garancije)inače garancija je 36 miseci,šta se tiče igara nisam izbirljiv tako da imam previše igara za odigrati........zašto pišem prije par dana isprobava novi stalker i zaboravia da sam stavia vent na 30% tako igra jedno 2 ure i tek nakon toga grafa sama pribacila na brže jer temp. prišla 70 stupnjeva,inače je tvornički ovelock sa 576 na 625,ja zadovoljan,za do isteka garancije dovoljno.
Evo pročita recenziju od ove HD 5770,nova grafa koja je u svim testovima sporija od gtx 275 za minimalno 20% a gtx 260 je od gtx 275 sporija za oko 10%...a još nema niti jedan dx11 naslov,znači ljudi sad navale na dx11 grafe a kad izađu prve igre vjerojatno budu zahtjevne tako da će opet svi te svoje dx 11 grafe koristiti tako da će te dx11 igre igrati u dx9 modu.
Realno prije jeseni 2010 netriba uopće razmišljati o novom DX11,a realno bi bilo kupiti grafu 2011 godine tako da godina i DX11 imaju zajedničke brojeve

Svi znamo da je Thomas Edison proizveo električno svjetlo i električni sustav za opskrbu domaćinstava, da je Gugliermo Marconi smislio radio i George Westinghouse sagradio prvu hidroelektranu… Svi znaju te "činjenice", ali nisu u pravu. Čovjek koji je sanjao ove stvari i izumio ih jest
NIKOLA TESLA