Da, ima 100mbps mrežu. Eto, nakon gotovo 2 dana mi je proradio u mojoj kućnoj mreži, sam od sebe, bez da sam išta radio ili konfigurirao, čudna neka biljka, rekao bih da je taj ethernet nedorađen i to će, nadam se, prvo pokrpati novim firmwareom. Nije jednostavno htio vidjeti shareove na računalima, a računala je uredno vidio.
Gledanje videa:
DVD klasični (vob, ifo fileovi....) - radi ok
DVD prerađen sa nekog jačeg formata (recimo HD2DVD) - ne vidi fileove uopće, kamoli da bi ih reproducirao.
HD čisti materijal - radi ok
DVD u image (.iso) formatu - za divno čudo radi! Zna mountati, pozitivno iznenađenje!
Full HD materijal ima zaista Full HD prikaz, znači 1080. Ajde fala Bogu, bar nešto od reklamnih slogana da je zaista tako.
Ono kaj ima titlove, on prikazuje, hrvatski čćšđž podržani, super.
Zvuk, eh da, DTS radi, tu nisu lagali
Nisam imao puno vremena u detalje ga raskopati i testirati, ali ovo je prvi dojam.
I da, jednom mi se WD sam resetirao dok sam gledao slide show slika?! Valjda neki feature

Youtube radi bez greške., Flickr i ostale servise ne koristim, tak da ne znam kak rade.
I da, daljinski je onako, mogao bi biti mrvicu bolji.
Vjerujem da će brzo neki firmware izaći koji će ove iritirajuće stvari popraviti i tada bi ovo mogao postati vladar kućne multimedije. Mali, neprimjetan, sakrije ga čovjek iza televizora.
Moja prvi dojam ocjena: 3/5