View Single Post
Staro 17.10.2009., 14:55   #52
Rebellion
Killer of your Dreams
Moj komp

Rebellion's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Cool

Ovo nije kukanje, niti je problem koliku brzinu ja OSTVARUJEM, problem je sto je meni bez mog zahtjeva i znanja smanjena brzina, te mi je OGRANICENA brzina sa t-scumove strane na 8Mbps jer mi je pusten signal od centrale jacine 9dB na adsl koji se koristi SAMO ZA BRZINE DO 6 Mbps, kao sto je i sam t-scum rekao kad im je to odgovaralo.

Mislim da stvarno moras bistar da na ovako sta kazes "sta mozes" i "promjeni operatera" :S
Mozda nisi cuo za gdina Željka Mihokovića...
On se sigurno ne bi složio s ovim ovdje; )

Ja sa t-scumom imam potpisano u ugovoru samo ZA 2Mbps (ne do 2Mbps), ostalo su bila povecanja sa njihove strane, a zahtjev za srednjim paketom brzine je samo usmeno predan, nema aneksa ugovoru kao kod amisa, tako da pravno gledano to nije najsjajnije rjeseno, pa ne mozes ni rec da su se 100% pokrili...

Zasto bi BITNIJI trebao biti upload? Oboje je bitno, ali kod adsla je on puno manji, i to je sasvim druga stvar.

Ali, neka ne vrijedi nista od ovoga oko brzine, i dalje ih mogu tuziti za monopol, jer smanjenjem brzine iskljucivo korisnicima koji nemaju max-tv se implicira redundancija tv usluga u slucaju kad korisnik uzme max tv iz takvog razloga, cime t-com dolazi u prednost jer prisiljava korisnika na prestanak koristenja tv usluge kabelskog operatera cim dolazi u nepostenu poziciju.

I iz puno manjih razloga su firme pusile debele kazne za monopolisticku politiku.
Uzmi ms za prijemjer i sudsku tuzbu za ie i wmp.
Ipak mi zivimo u europi, a ne u sad-u, sto je za slucajeve monopolizma bolje za krajnjeg korisnika; )