View Single Post
Staro 17.10.2009., 12:44   #1564
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
bas sam o tome razmisljao neki dan kada sam shvatio da zadnjih 5 vecih naslova koji su izasli ove godine igram na 1920*1080 bez zrtvovanja detalja. A grafa se vidi u moj komp . Iako mislim da je tu vise pripomoglo igranje na TVu te samim time manja potreba za AA jednom kada ne sjedis na pola metra od ekrana ipak ostaje cinjenica da takorec lowend grafa vrti sve nove naslove na toj rezi a da ja bas i ne vidjam manji framerate od 50.
I tako danas citam one komentare na threadu vezanim za 5770 clanak i ne mogu se nacuditi tim ljudima. Jel oni uopce igraju igre ili se samo nabavom novog hardvera bave?
Jer ako ih stvarno igraju pa primjetili bi da im sve radi kako treba i sa sadasnjim grafama (i u krajnjem slucaju da im ne treba 4/8x AA na rezama preko 1680*1050 koje je u reviwima obavezan kako bi od prosle generacije grafa ucinili komad hardvera na kojem je posteno igranje nemoguce .

Svakom igracu i razumnom covjeku je danas zasigurno trznica puno bolje mjesto za kupovinu nego bilo koja trgovina. Pogotovo ce to biti kroz iducih mjesec-dva kada se cijene proslih generacija dodatno sruse na neke realne.
greg SE je offline   Reply With Quote