Neznam čemu se toliko čudiš i razbijaš glavu. Pa ti kao da misliš da je svugdje med i mlijeko, te da samo T-com vara svoje korisnike kojekakvim štosovima i gadarijama. Uzmi samo moj primjer. Korisnik sam Bnet-ovog 3D paketa i bio sam jako zadovoljan uslugom, no htio sam brži internet no što je ponuđeno kao deafult u ponudi. Nakon što sam predao zahtjev sa povećanje brzine pri kraju mjeseca, oni su mi uredno povećali račun već taj mjesec za razliku između default brzine i nove brzine. No pogađaš, brzina mi nije povećana. To je trajalo preko 2 tjedna, no prešao sam preko toga jer je sve proradilo. Naravno i za to sam se morao pošteno namučiti i pričati sa kojekakvim ljudima iz službi, od kojih, opet pogađaš, manje više ni jedan ili nije znao, ili nije htio, ili nije mogao pomoći. Par mjeseci nakon toga, dobio sam opomenu za ne plaćanje računa, na što sam se zgrozio. Morao sam skenirate potvrde banke za plaćene račune. Sva sreća da ih imam, inače... Tako da nigdje nije savršeno i rijetko gdje ide sve "kao po loju".
T-Com je moćan, tako da on diktira uvjete i načine poslovanja, a na tebi je da li ćeš to prihvatiti ili ne. A što se tiče maximalne brzine, ona je teoretska, a u ugovorima stoji da će oni isporučiti uvijek maximalnu moguću brzinu u tome trenutku, a ona zavisi od doba dana, tj. zauzetosti i niz drugih faktora.
Nemoj istjerivat nekakvu pravdu, jer nečeš ništa postići.