View Single Post
Staro 16.10.2009., 20:45   #789
DeadMan+
LateralusX
Moj komp

DeadMan+'s Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor antrax Pregled postova
takoder treba uzeti u obzir kapacitete, tj agility na onom tesu je sa 60gb, te sa starim firmware-om, a oba podatka znatno utjecu na performanse.

zapravo nije nista cudno u tom testu, ja bi rekao da su svi rezultati u usporedbi s ostalim testovima "spot on" kad se sve uzme u obzir
kao sto rekoh, ako zanemarimo brojeve, oblik krivulje je problematican
sto se firmaware-a tice, svi Agility SSD su isli na trziste s fw 1.3, ako pogledate sluzbeni OCZ forum vidjet cete da razlike u brzini izmedju v1.3 i v1.4 nema, sto mogu potvrditi i iz svog iskustva

Citiraj:
Autor darQ Pregled postova
da, dobro antrax zbori, kod ssd-a na same performanse utječe i memorijski kapacitet samog diska, dakle, veći kapacitet, više prostora za birkanje po memoriji za sam kontroler ssd-a
nisam sto posto siguran, al mislim da sam čitao da je baš za vertexe to jako izraženo, znači, isti kontroler, ista verzija fw-a, a kapacitet od 60 i 120 gb daju različite rezultate u korist 120 gb verzije
ili je to bilo za sammy-e...
hmmm
ipak mislim da su vertexi bili
i opet ako zanemarimo Agility potpuno

ostaje problem Vertexa, jer su na testu i Mac i Winows edition Vertex isti diskovi, istog kapaciteta i istog firmware-a (v1.3 i v1.31 se isto tako ne razlikuju u brzini, vidio sam negdje na sluzbenom forumu sad ne mogu naci), kako su onda rezultati tako drasticno razliciti?

Zadnje izmijenjeno od: DeadMan+. 16.10.2009. u 20:59.
DeadMan+ je offline