View Single Post
Staro 16.10.2009., 19:57   #1
Jackson
Guest
Moj komp

Datum registracije: May 2006
Medieval 2 mod: Third Age

Odmah upozorenje, ovo nije u Medieval 2 threadu zato što je ovo praktički kompletna nova igra.

Evo, nakon KOMPLETNOG razočaranja OČAJNIM Empire: Total Warom, primjetio sam da na stranim forumima ljudi igraju modirani stari Medieval 2.

Pa da probamo...

I tako sam pronašao mod Third Age, koji KOMPLETNO modira igru u LOTR svijet. Znači potpuno - 2D, 3D grafika, strateška karta, filmovi, interface, muzika... Pritom koristi vizualni identitet iz filmova (muzika i clipovi su preuzeti iz njih).

Sve u svemu, mod me oduševio, to je doslovce strategija kakva je onaj bezveze LOTR RTS trebao biti. Epske bitke su bolje od ičeg iz originala!

Kako igra grafički nije previše zastarjela (dobro, Empire bolje izgleda, ali je zato zbugiran i spor do zla boga...), mogu vam iskreno preporučiti ovaj mod. Kako je totalna suša u igrama, dugo nisam igrao nešto ovako zabavno. Ima svoje nedostatke, neki su klasični Total War nedostaci, a neki proizlaze iz engine-a igra (nema prstena...), ali stvarno se isplati!

Mod se može na naći na adresi: http://www.twcenter.net/forums/forumdisplay.php?f=654. Ima ga dosta (ukupno oko 2.5gb, logično s obzirom na to koliko je toga promijenjeno)), ali je self-extracting tako da se brzo instalira. Taj forum je inače polazišna točka za sve Total War...
Jackson je offline   Reply With Quote