Citiraj:
Autor tomek@vz
Ovo ti kod mene nebi prošlo...ja radim u servisu i ako nešto radi - radi ako ne radi - ne radi. Nema mrdanja. Naravno OS-evi za testiranje su XP i Mint jer su ajmo reć najstabilniji. A nažalost većina stvari na Visti radi probleme a problem je rijetko u samom hardweru...takvo je barem moje iskustvo...
E vidiš upravo zbog takvog ponašanja korisnika normalni ljudi imaju problema sa servisima.
|
Mora ne radit da bi se zamnjenilo?
Znaci, ja sam nedavno imao stick koji je radio na svim konfiguracijama osim na nf4 i nf2 plocama... Po tebi je to ispravno jer na vecini radi?
Netreba reci da je i proizvodjac odobrio zamjenu (uvijek tod takvih stvari prvo kontaktiram proizvodjaca da potvrdi da je foulty) i uvoznik isto, a zamjenjena stvar radi na svim plocama.
Zbog takvog stava vjerovatno ce ti se ista stvar vratiti sa dijagnozom kompletno ne radi i zamjena je neizbjezna.
A sto se tice softwarea - ako ne rade driveri sa odredjenim modelom, a na njemu pise kompatibilno sa tim i tim osom - e imas razlog za vracanje. Naravno, nakon sto se proba na par kompova i tim "podrzanim" osevima....