View Single Post
Staro 16.10.2009., 15:53   #22
Alfa_R
Registered User
Moj komp

Alfa_R's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor tomek@vz Pregled postova
Ovo ti kod mene nebi prošlo...ja radim u servisu i ako nešto radi - radi ako ne radi - ne radi. Nema mrdanja. Naravno OS-evi za testiranje su XP i Mint jer su ajmo reć najstabilniji. A nažalost većina stvari na Visti radi probleme a problem je rijetko u samom hardweru...takvo je barem moje iskustvo...

E vidiš upravo zbog takvog ponašanja korisnika normalni ljudi imaju problema sa servisima.
Mora ne radit da bi se zamnjenilo?
Znaci, ja sam nedavno imao stick koji je radio na svim konfiguracijama osim na nf4 i nf2 plocama... Po tebi je to ispravno jer na vecini radi?

Netreba reci da je i proizvodjac odobrio zamjenu (uvijek tod takvih stvari prvo kontaktiram proizvodjaca da potvrdi da je foulty) i uvoznik isto, a zamjenjena stvar radi na svim plocama.

Zbog takvog stava vjerovatno ce ti se ista stvar vratiti sa dijagnozom kompletno ne radi i zamjena je neizbjezna.

A sto se tice softwarea - ako ne rade driveri sa odredjenim modelom, a na njemu pise kompatibilno sa tim i tim osom - e imas razlog za vracanje. Naravno, nakon sto se proba na par kompova i tim "podrzanim" osevima....
Alfa_R je offline   Reply With Quote