16.10.2009., 12:43
|
|
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Autor Independent
Uff, ja vise gubim zivce sa T-comom. Dakle danas je vec 40 dana kako cekam taj prokleti telefon. Narucio sam 16gb verziju i navodno vec par tjedana nisu dobijali 16gb verziju 3GS-a nego samo 32gb. Pokusao sam promijeniti narudbu u 32gb ali to nije bilo moguce.
I tako odem ja danas i kazu oni meni da jos uvijek nisu dobili nijedan 16gb model, i ja lijepo zamolim dali mogu 32gb i teta meni moze, taman imamo jos jedan pa vec danas mozete uzeti. I tako ode ona provjeriti i dode druga teta koja meni pocne pametovati da je ona moj broj zvala vec danima da me pita ako zelim model sa 32gb ali da broj koji sam ostavio nepostoji i da je provjerila u njihovom kompu da taj broj nije nikada bio izdan. Meni pukli zivci, izvadim mob iz depa i kazem joj zovite sada i stavim joj mobitel pred nos,i tako zove ona i mob pocne zvoniti i onda se pocela ispricavati, kazem nista ali pomalo vec zivcan, nasrecu vraca se druga teta i potvrduje da imaju 32gb model te joj ja kazem da cu doci veceras po njega.
Tako dodem ja sada prije 1h u T-centar i ljepo kazem ime prezime, vadi teta telefon, pocinje provjera u sustavu kada odjednom mi kaze da nemogu proci kroz sustav jer nije placen racun od 72kn iz 2006!! godine i da zbog toga nemogu dobiti telefon do sutra popodne ili cak mozda do subote. Pa to je njihova krivica sto mi nisu poslali taj racun niti nikakvu opomenu, sada kao da nisam dovoljno izgubio zivce sto sam cekao 40 dana za jedan telefon (iako su mi rekli da se ceka 2-3tjedna max) jos me optuzuju da sam dao lazan broj i sada ovo sa racunom, stvarno mi se pocinju gaditi, jos ako sutra budu trazili onu provjeru i ako me pitaju za polog e onda stvarno mislim da cu eksplodirati i poslati sve to u *****.
|
Niš novog, meni su isto shebali to sa računima od prije 2godine, i kad sam došo po mob onda su mi rekli da imam neplačen račun(makar ja znam da sam sve plačal, al ne vodim evedineciju o tome i mogu ih je.. nema druge nego plati), a opemene ili isključenja nije bilo, ma to su obični muljatori i još k tome nesposobni su, doduše ne svi al velika večina je!
Bolje ti bi bilo da si krenuo u SAD po njega...  prije bih ga dobio, i nebi gubil živce na T-mafiju.
|
|
|